*** Murbräckans Capella "Pärlan" ***

Vår älskade Pärlan har lämnat oss efter en tid av aggressiv cancer. Tack Lotta med familj för att ni älskade henne och tog så väl hand om henne. För att ni gav henne det jag inte kunde, ett hem bara för henne där hon fick vara mittpunkten.

Lilla hjärtat, jag kommer aldrig att glömma dig, du gav mig så mycket. Utan dig hade jag inte kommit på fötter igen. Du gav mig en ny värld och oändlig kärlek.  Du var så klok, hade så lätt att lära och tyckte allt nytt var spännande.   Så många roliga och fina upplevelser vi haft. Utan dig inget Happy Pearls.

Tack för allt min vackra tös.
 
Spring nu på lätta tassar och gör allt dumma människor säger att man inte får. Jaga allt som rör sig, ät när du vill och hur mycket du vill, rulla dig i allt som stinker. 
En vacker dag ses vi igen.

* Capella -den starkast lysande stjärnan på himmelen. *

Murbräckans Capella
 20050812-20170831
E. SU(u)CH QuilMhair Highland Fling
U. Murbräckans Annie Get Your Gun
HD: B   Ögon: Ua 

Pärlan 9 månader

Pärlan 3 år & 9 månader

Pärlan är min första cocker, ett litet lakritstroll.
Just den typen av cocker jag tycker är vackrast, liten kort och kompakt men otroligt feminin.

Hon är den talande sorten; pratar när hon vill något, rop-skäller om hon hör mig säga att någon av de andra är gulliga. -Hallå, gullig det är jag! ...eller om hon vill att man ska komma och kela. Skäller när hon leker med Lovis och när hon spelar fotboll. Gnyr och gnäller när det är något roligt på gång.

Pärlan är den som gav mig mersmak på cockern, en underbar kompis som helst hade velat ha sin matte för sig själv.

Pärlan & Bono, Murbräckans Paparazzi, kullbror

 Ett litet knyte på 4 veckor var hon första gången jag såg henne. Hon kom tultande emot mig och tog tag i mina skosnören. Behöver väl inte säga mer, hjärtat smälte där och då.
Tack Stina för förtroendet att ta hem denna lilla docka.

Pärlans mamma & pappa

Annie & Dino